Sanningen bakom IsaDora

Sanningen är den att jag lyssnar på Fool´s Garden - Lemont tree just nu. :)

Men sanningen bakom IsaDoras Wonder Nail (extra long lasting & quick dry) är att den varar absolut inte längre. Japp, den torkar snabbt, men den håller inte extra länge. Det jag gjorde igår(!) börjar försvinna idag. Hm? Extra long lasting, hur var det nu?

Nu blev det en ny sanning, jag lyssnar på Green Day - 21 guns just nu.

Ha det så bra idag! Denna soliga ovanliga dag :)

Och så bröt ett högljutt fnittrande ut

forts. på rubriken. bland folkmassan
Haha vad tycker ni om min nya header?

Miniatyr nya:


Gamla:
BORTA

Time for a update

Haha, dags för uppdatering. Då menar jag stilmässigt på min blogg. ;)

Fan för vädret. Men nu sken det upp. Det regnar och är molnigt och regnar. Det är ju helt fantastiskt att det kan regna så mycket. *suck*
Kanske att jag kommer med något intressant inlägg lite senare. Just nu har jag bara huvudvärk och skrivkramp.


Da angel

Du är 8% ond!
                       
Du är så himla god. Så god så att onda människor skrattar åt dig. Akta dig så att du inte blir trampad på!


testportalen.se


Huh? , LOVELY

Funderat på nytt namn till bloggen. Inte så nöjd med detta. Alltså en ny blogg blir det ju då. Vad tror ni?





H&M

Nu ska jag ta och mysa med H&Ms nya katalog. Autum season 2009. :D Wiiee

:)

Hjälp mig gott folk. Skulle vilja hitta ett par enkla långa örhängen. Längden: Nästan ner till axeln. Eller ner till axeln. Helst i guld. Ej silver. Men gärna någon färg.
Something like this.    

Sallad.

Nu sitter jag här igen. Exakt ett dygn senare.

Weird.

Tillfällighet? Absolut. Vad annars?

Helt slut på idéer om vad jag kan skriva om. Denna lilla minidator ger mig ingen inspiration. Seg är den också på att ladda sidor. Det blir som inget skoj då.

Sego

Jag är så jävla seg just nu.

Regnet öser ner.
Sure upehåll idag.
Blir kanske till och med sol imorgon.
But still.
Sol...
Hoppas det faktiskt blir sol.

Låt den rätte komma in.
*knack, knack, knack*
"Hejsan!"
"Hej, får jag komma in?"
"Javisst!"
"Får jag komma in?"
"Såklart att du får."
"Säg att jag får komma in."
"O-kej. Varsågod kom in?"
"Tack."

Buuks

Mina buuks har kommit. :)

Berättade förut att jag beställt två böcker från bokus, The Host och Prom Nights From Hell.
Jag gick och längtade efter böckerna och undrade om de inte skulle komma snart. Åkte bort på onsdag vid lunchtid, under färden får jag ett sms; Dina böcker har kommit.
Hm.
Kul.
Not.
Men nu har jag kommit hem och vi var och hämtade böckerna. Så nu ligger de här på mitt skrivbord. :D

The only thing I could hear was that ticking ...

Okej klockan går mig på nerverna nu.


Borde sova, right?

Ticking shoes and Willy's food

Okej en sak är säker. Rubriken är konstig och det är meningen att det ska vara så. Det jag menar med den är den fucking klockan som tickar, mina nya skor som jag använde för första gången idag och att vi var och handlade på Willy:s idag. Yes.

Okej en annan sak, klockan är stressande. Men jag börjar nog vänja mig lite.
När jag inte har fullt upp med skrivandet utan slappnar av... SLUTA TICKA. Men jag vänjer mig.

Klockan är precis nu 21:20. Piss, 21:21.

Jag vinner aldrig något. På triss, shuuure. Men max 75kr, en gång tror jag att jag faktiskt vann hela 100 spänn! Det var 50kr och sedan x2. Men annars? Näver bäver. Har en moster som typ vinner i allt hon skickar in. Skulle låta henne skicka in till tävlingar som jag vill vinna. Hon har t.o.m vunnit en resa för hela familjen ner till Egypten med en fotbollsskola för barnen. Tränare? Damlandslagsspelare. Eller var det bara spelare från Umeå IK? Dam. Whatever.

Vilken skräckfilm är det man kan se som 3D?

Tick tock tick tock tick tock

Jag har varit på IKEA. Köpte en klocka. Man måste skruva upp den. Tickar. Jag kommer inte klara av den!

BORT MED KLOCKAN. DEN TICKAR.


Run Forest run!



Idag har jag varit ute och sprungit igen. Känns skönt att det fungerar än så länge. Just nu siktar jag på att göra 100 sit-ups innan jag går och duschar. Har 60 kvar.  Sedan har jag stretchat också, hur stretchar man magen?

Att göra:

• Sit-ups
• Duscha, gör mig klar
• Åka till stugan
• Bortbjuden till en annan stuga
• Sova ;)

Synes!

Edit: Jag klarade 100! :D

E´More

Ännu mer. Haha här kommer en till outfit. Armbandet vet jag inte riktigt om det passar in men, det var snyggt! Och skorna är asgrymma.
Untitled

Och cupcaksen är på gång! :)

¿Dónde está the sun?


Solen hallå, hallå, hallå. Vart är du? Det har regnat typ hela veckan nu. Uppehåll ibland. Faktiskt soligt på kvällen för någon dag sedan. Men annars. REGN. Det finns som inte mycket att göra när det regnar. Eller man kan ju dra på stan och shoppa. Men... Nej det har jag redan gjort i typ tre dagar. Pengarna försvinner.


Regn, regn, regn.

100, cupcakes & regn

Hejhej! Detta är mitt 100:de inlägg. Kanske inte så många för vissa, men kanske mycet för vissa andra. Haha. Aja. Idag har jag Städat lite grand och tänkte baka lite muffins. Eller kanske cupcakes? Jag vet inte riktigt. Jag har som inget att göra. Det regnar ute och allt är allmänt tråkigt. Boooring. Måste nog ta och baka. Bara för att göra nånting. Hatar hur kursiv ser ut när man publicerat inlägget. Hjälp? 

Okej nu vet jag! Jag ska ta och måla mina naglar. Vad tror ni? Gult, korall och svart? Vitt? Vi får väl se... Haha.
 

Lovely cupcake.


Nagellack. :)

Am I becoming one of those?

 



Helluu. Jag har beställt lite böcker, inte nu. Men igår. Haha. Det blev The Host och Prom Nights From Hell. Satsar på lite läsning med engelsk karaktär. Eh? Ja. Jag kände bara att jag behövde skriva lite om dessa böcker. Att de var beställda o.s.v. Jo för jag kom med ett inlägg där jag gjort i ordning en outfit. Please lilla Belle. Are you becoming one of those? Jag kan erkänna att mitt klädintresse ökat markant nu under sommaren. Varför? Ingen jävla aning. Hur kommer det egentligen sig? Jag har börjat läsa en massa bloggar och blivit otroligt inspirerad antar jag. För jag känner mig faktiskt, precis när jag läser, inspirerad till att köpa det senaste modet. Att vara som dem. Men jag vet att jag aldrig nog kommer bli som dem. Dessa modebloggare. Jag kan inget om mode, alls. Men jag är ingen klädkatastrof. Don't worry. Det är bara det att jag följer inte den senaste trenden. Visst om jag tycker att det är snyggt såklart. Men oftast vet jag inte ens om att det är trendigt också. Haha. Gud vad jag känner mig patetisk. Va fan är det här för inlägg? Jag borde nog sova. Jag bara babblar på om nada, zero, noll.


Outfit?

Untitled
Klänning: topshop.com
Skor: my-wardrobe.com(av Georgina Goodman)
Väska: laurenmerkin.com
Halsband: forever21.com

Haha herregud. Att jag gör sådant här. Ojojoj. Men kul var det faktiskt. Haha. ;)
Dock så ÄLSKADE jag klänningen! ♥♥♥

Gjord med hjälp av polyvore.com

Me? Jag? ¿Yo?



Idag har lilla jag av alla personer ;) varit ute och sprungit. Haha. Kan väl inte påstå att det är favoritgörat. Men det är ju så att jag nu bestämt mig för en liten förändring. Helst STOR förändring. Nämligen tappa ett par kilon serru. Har i hela mitt liv varit stor, inte super stor men inte "normal size" heller. Så jag vet inte om jag kan bli smalare? Jag slutade med fotbollen för ett år sedan men har innan det tränat kanske 3-4 ggr/vecka + matcher. Så... DÅ gav det inget resultat. Men nu ska jag ta tag i det här och få den där beachkroppen till hösten. Men jag har ändå väldigt dålig motivationsförmåga, så hjälp mig gärna att bli motiverad :)

Annars har jag inte gjort särskilt mycket, jo efter löparrundan så körde jag/spelade? Wii Fit. Körde lite balans, yoga och styrketräning. Men jag gjorde faktiskt lite sit-ups också!

Fan, jag känner mig stolt över mig sälv!!

Nu finns det väl såå många där ute som tänker, "okej? Jag gör det där och mer typ varje dag".
Jaha. Men detta är jag.

DAGENS LÅT:  Takida - As You Die

10 000 BC, Popcorn och lågt batteri

Jepp jag ser på 10 000 BC på Canal+Action men ahr ingen riktig uppfattning om den då jag bara sett ett litet tag och jag började se den i slutet hehe. Hon vaknade precis upp igen. De drar iväg. Haha. -Tack border, något. De säger hejdå till varandra och är lyckliga! Småkillarna vinkar. En kille ropar - They´re back, they´re back! OMG, hon är med barn. The End!

Popcorn äter jag också, men brände hälften. Typiskt.

Lågt batteri har jag absolut på datorn. Strömkabeln är inte ikopplad. Så jag måste stänga av snart så den inte stänger av sig själv.

Nu tänkte jag se någon annan film, 27 dresses går på Canal+First. Men det gjorde den för någon dag sedan också,(fast jag tror det var på Comedy då) och då såg jag den. Så nej. Hej svejs.

Here comes the sun, not

Hejsan svejsan! Jag är ganska nyss hemkommen från en båttur i skärgården och grillning på en ö. Har badat, bastat och ätit gott. Härligt! Men kallt var det. Just precis nu när jag skriver sitter jag och ser på tv, reklam: Vad gör dina föräldrar när du är utomlands? Haha så jävla skön reklam! Det är föräldrarna som är helt crazy och kör moped inomhus, åker bob(eller vad ni vill kalla det ;P) från taket ner i poolen. Haha, ashärligt.

Paris Jackson

Här kommer ett videoklipp med talet.

Michael Jackson



Igår såg jag på Michael Jacksons minnesstund. Missade lite grand i början men såg resten. Det som verkligen kändes, det var när hans dotter Paris fick säga hur mycket hon älskade honom och att han var världens bästa pappa! Hon grät. Jag grät när jag såg det. Det var också väldigt känslosamt när hans bror Marlon höll tal. Minnesstunden var väldigt fin och slutade med att mikrofonen på scen var upplyst och annars var det mörkt. Det visade att han inte längre var med oss, att han saknades där.

#"@**?%

Jag håller på å få nåt jävla utbrott snart!

Sorry.

Men jag hatar att det finns 18-årsgräns utan vuxet sällskap på hotellen.

Mi Lajki

Yep, Me like. A lot. Jag älskar dessa halsband, armband, ringar och örhängen från Mi Lajki. Ni har säkert sett dem. Jag är verkligen supersugen på att köpa ett halsband men jag vet inte... Det känns dyrt. 599:- för ett halsband.

 Too expensive for me.  Men nog älskar jag dem!

Choco SB Necklace SEK 599, Mi Lajki - NELLY.COMBlueberry Necklace SEK 599, Mi Lajki - NELLY.COMStrawberry Bracelet SEK 499, Mi Lajki - NELLY.COMChoco SB Bracelet SEK 499, Mi Lajki - NELLY.COMIcecream Waffle Earrings SEK 599, Mi Lajki - NELLY.COMSmarties Cupcake Earring SEK 599, Mi Lajki - NELLY.COMPink Icing Ring SEK 299, Mi Lajki - NELLY.COM
Speciellt jordgubbssmyckena är fina! Men jag kan inte bestämma mig, blåbärsmuffinsen är också asgrymma!

Regn och tårar.



Idag har det bara regnat, regnat och regnat. Så dagen har varit ganska slapp. Var med mor och syster på stan och shoppade två par nya skor. (Ett par behöves VERKLIGEN. Mina gamla var bara att slänga.) 

Sedan har jag sett på I Taket Lyser Stjärnorna.(Baserad på boken med samma namn) Boken är riktigt bra! Filmen var faktiskt också väldigt bra. Det tårades i ögonen och tårarna rann. På mig, som inte ens är någon som gråter till filmer. Än värre var det när jag läste boken av Johanna Thydell. Jag GRÄT. Av en BOK. Jag blev så känslig av boken. Den är något jag rekommenderar er att läsa. Verkligen. Den handlar om en tjej vars mamma är cancersjuk. Hemskt....

Books

Hejsan hejsan! Är just nu inne på bokus.com och hade tänkt klicka hem några böcker.  Två för att vara exakt. Båda från min favorit-författare Stephenie Meyer.  The Host och Prom Nights From Hell, dock innehåller bok nr 2 historier från fler författare än Stephenie. Skriven med Meg Cabot(även hon lite utav en favorit), Michele Jaffe, Kim Harrison & Lauren Myracle. Har hört bra saker om den boken. Jag ahr också hört riktigt bra saker om The Host! Härligt :)
Sedan trånar jag efter Twilight Saga - The Official Guide!!!!! KOM! Vill ha, vill ha, vill ha. Men den kommer inte ut förrns om ett långt tag...

Har ni några förslag på böcker?


Nyrenoverat.

Bloggen har fått ett nytt ansikte! ;)

Skor

Me like :)
Levina SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM  Nelly Limited Edition SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM     Gladiator SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Dessa är coola: Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Alla skor från nelly.com

RSS 2.0