Whoopsie

Hejsan alla! Nu var det väldigt längesen jag skrev. Mallorca har jag varit hemma ifrån sedan i onsdags. *rodnar* Men så har jag jobbat från 07.30 till 18.00(ibland ganska mycket över) i fyra dagar. Tor-Sön. Så nu är sommarjobbet slut. Haha. Jej vilket sommarjobb. Men det kommer troligtvis inte så mycket mer på ett tag. Möjligtvis ikväll. Har ingen tid över... Fullt upp. Idag måste jag städa mitt rum som ser ut ungefär som att en bomb just slagit ner här. Sedan måste jag också packa då vi imorgon drar iväg till Östersund på cup. Blir där till lördag kanske söndag. Efter det får vi se. :)

Mallorca

Pics:
 
AlcudiaAlcudiaAlcudiaAlcudia

This is where I´m going. Hehe. Lite engelskt. :D Sorry för engelskan. *trött*

090614

En vecka sedan nu...

En vecka sedan jag skrev mitt förra inlägg. Det är lång tid. Vad har hänt då? Jo mycket. Där har ni anledningen till att jag inte skrivit något. Jag har dessutom inte suttit vid datorn något. Men här kommer en snabb resumé:

*Måndag, Tisdag: Klassresa, var uppe till 05.00. Inte längre. Men det var väldigt trevligt. Tack alla fina människor. Vi hade en megabrasa på stranden :D
*Onsdag: Alla var trötta. :) Men avslutningsmiddag på kvällen. Föräldrarna serverade! Trevligt, trevligt. Alla var så otroligt fina! Kavajer, supersnygga klänningar, skor. Håruppsättningar. Tack för en underbar kväll!
*Torsdag: Avslutning för lillebror, gav flyttpresenter till min vän. Flyttar MÅNGA mil ifrån oss. Tårar.
*Fredag: ÄNTLIGEN! Dax för vår avslutning. Inga tårar från mig :O Men många andra grät. Men de flesta kommer ju ändå ses :) Grundskolan, bye bye. Presenter, hey hey. *MOBIL* :D Supertrevlig klassfest på kvällen vid stranden. Tänk vad vissa människor blir trevliga av alkohol ;)
*Lördag: Mormor och morfar fyller/har fyllt 70 i veckorna. Firades samtidigt i vår stuga. Släkten var där. Tårta och god mat. Vinkade av vännen.
*Söndag: Spöregn, jag hade tagit moppen till stugan då jag kom senare. Tjoho, dyngblöt när jag kom hem. USCH. Fick låna mammas gamla regnjacka till färden, sisådär 20 år kanske haha. Uppfinn vindrutetorkare till visiret på moppehjälmarna. Jag såg ju inget. Kvällen: Packningen till måndag drar igång. PACKA, PACKA, PACKA. Orolig för att ha glömt en massa saker.


Kommande:
*Måndag: Reser till Stockholm på dagen. (Lunchtid?)
*Tisdag: Arlanda - Mallorca. HEJ SOMMAR! :D Fantastiskt sätt att börja lovet på. Synd bara att lillasysters grejor kommer i vägen för en två veckor lång semester som krymptes ner till en. Äh, det gjorde ju så att jag fick sommarjobb också ;)
*Onsdag: Dopp i poolen? Njuta av värmen? :D SEMESTER.

Så imorgon kommer det inge mer inlägg förrän jag kommer hem :) Om jag inte nu sätter mig vid en dator och får lust att blogga. (Skulle inte tro det va :P)




BTW, klänningen blev:
 

Flyg lilla fluga flyg och den lilla flugan flög

Imorgon blir det klassresa med... ta-dah, Klassen! ;) Vi ska varken fara långt eller vara borta länge men en sak är säker, vi lär inte sova mycket. Om ens något. Så jag har varit och handlat frukost, luch och middag. Det är lite klurigt att komma på något som man kan ha med sig.

Igår, lördag, var jag på en 40-årsfest. Den var faktiskt väldigt rolig och jag tror att alla hade det trevligt. De vuxna verkade då ha det riktigt trevligt HAHA ;)

Sverige förlorade mot Danmark.

Vad gjorde du igår?

Tips

Här kommer ett tips, något att se på denna söndag efter nationaldagen. ;)

Darin - Money For Nothing
Musikvideo, (FAKE)



The Beach Boys

Wouldnt it be nice if we were older
Then we wouldnt have to wait so long
And wouldnt it be nice to live together
In the kind of world where we belong

You know its gonna make it that much better
When we can say goodnight and stay together

Wouldnt it be nice if we could wake up
In the morning when the day is new
And after having spent the day together
Hold each other close the whole night through

Happy times together weve been spending
I wish that every kiss was neverending
Wouldnt it be nice

Maybe if we think and wish and hope and pray it might come true
Baby then there wouldnt be a single thing we couldnt do
We could be married
And then wed be happy

Wouldnt it be nice

You know it seems the more we talk about it
It only makes it worse to live without it
But lets talk about it
Wouldnt it be nice

Vilken klänning ska jag ha?

Hjälp, snälla?
 ELLER


De lutar åt den till vänster. Varför? Jo jag ser nämligen mycket smalare ut i den.
Den andra då? Min byst ser så jävla konstig ut, blir gigantisk också. (vill inte ha större byst!)


MEN SNÄLLA, HJÄLP MIG VÄLJA!?

Info: Jag ska ha den på avslutningsmiddagen till nian.

Bänkar

Hejsan, idag har vi städat ur våra bänkar och städat klassrummet. (Ja vi HAR fortfarande Bänkar!) Skolan är så snål och fattig att vi inte fått ens nya stolar.(de är från typ?...90-talet skulle jag gissa, sne, sönder och allt är de också) De skulle komma, men så fick plötsligt SJUORNA dem! WTF?! Skolan är helt sjuk, och orättvis. Särbehandlingar hit och särbehandlingar dit. "Jamen de är ju yngre" So what? Sorry, behövde få ur mig lite ilska bara så att det ska kännas bättre senare. Jag tror jag har sovit för lite....

HAHA

Ska bli skönt att få lämna denna skola,  det enda jag kommer sakna är mina vänner. Men vi lär ju träffas ändå :)


Look, jag hittade one.



Jag hittade en bild på mina naglar för någon månad sedan!

Back från klippning

Klippningen gick väldigt bra och jag blev faktiskt nöjd. Vad luggen gör mycket. ^^,
Efter jag hade klippt mig skulle jag ju åka hem, oops... jag har ju mopeden. Eeh. Okej, jag kör snabbt hem!? Grejen var ju den att jag frågat om hon som klippte mig hade några bra förslag på hur jag kunde ha håret på avslutningsmiddagen. Det hade hon, och visade. Håret förstördes lite grand när jag satte på mig hjälmen. Piss också. Det var faktiskt riktigt snyggt! Kommer nog blir så jag har det på middagen. Mamma fixar, hopefully. Fast hon är inte så duktig på det här med frisyrer. We´ll see.

På lördag är det Nationaldagen. 6 juni.
 

Jomen just det, sedan har jag ju varit på fotbollsmatch också. Min lillassyster spelade. Förlorade gjorde de också. Men hon gjorde mål iaf! :D

Klippning

Hejsan alla!
Idag ska jag till frisören och klippa mig. Usch, vill egentligen inte få kortare hår då jag försöker spara ut det lite. Men skolavslutning nästa vecka och LUGGEN är lång. Lär väl bara bli så att jag toppar resten av håret. Tjoho, förändring Hej! Borde faktiskt ta och dra mig till frissan snart, inte så lång tid kvar. Ingen frisyr ni skulle kunna föreslå att ha på en avslutningsmiddag? Inte för tjusig, går ju bara ut grundskolan. Haha.

Jag har idag påbörjat den lite mer frekventa uppdateringen av min blogg. Vi får se hur det går haha.

Idag känner jag för att göra något med naglarna. Rutigt tror jag. Denna gång ska jag försöka få till en bra bild som jag senare kan lägga upp.  :)


Dagens låt: The Rembrandts - I´ll be there for you (F.R.I.E.N.D.S)


Besökare

Besöksrekordet idag slutade med över 10 unika besökare! ;) I know, låter väl inte som mycket för världen, vilket det inte är heller. Men för mig är det stort haha. X) Jämför med någon annans 10 000. Heh............

men,

Så tack alla!


Edit: Förresten! Kommentera gärna om vad jag borde ändra, ta bort, förbättra, på min blogg. Uppskattas, konstruktiv kritik. Kom med förslag också.

Nails

Innan bröllopet i helgen gjorde jag fransk manikyr på mig själv. Första gången faktiskt! ;) Annars brukar jag köra på mönster i skrikiga färger men, det kändes inte som att de passade på bröllop. Haha.

Brukar du göra något speciellt med dina naglar?

Jag tycker om att pyssla med naglarna, dock inte ta hand om dem för det. Jag vet inte, jag målar bara inget annat. Hade tänkt lägga upp en bild men hittade tyvärr ingen. Jag har nog raderat dem. Men nästa gång!

Ikväll såg jag på Grey´s Anatomy, näst sista avsnittet. Men jag vet vad som kommer att hända. Fuskade lite grand och såg sista avsnitten när de gick i USA. Efter Grey´s och i reklampauserna såg jag på Hide and Seek med Dakota Fanning och Robert De Niro som huvudrollsinnehavare. Jag vet inte riktigt om jag bildade mig någon uppfattning om filmen. Var den bra eller dålig? Mja, ganska bra kanske.

Sov gott :)

Hockey-bockey

Tjoho


Så var hockeyfreaket tillbaka. MODO, mí favorito, har inte värvat så fantastiskt men säger att tre spelare ska in... toppspelare. Låt oss hoppas på detta då. Jag är inte övertygad.

Förresten visste du att rinkbandy faktiskt hette hockey-bockey förut?

Min dag idag då, det har inte hänt speciellt mycket. Haft ett nationellt prov i svenska, prov i SO. Det var väl skolan, det hände inte så mycket. Väldigt mycket ; "Det vanliga" bara. Men annars har jag suttit framför datorn och laddat upp lite bilder. Funderar just nu på vad f*n jag ska ha på mig på avslutningsmiddagen.

Hjälp?

AlcudiaAlcudiaAlcudiaAlcudia

Sommarlov

Oh my, besöksrekord! :D Jag vet, besöksrekordet för mig ligger på under 10. Men whatever! I´m happy.  Jag har bestämt att försöka vara mer aktiv än förut. Jag lyckades, ett tag, förut. Nu ska jag ta och skärpa till mig. ;)

Alla ni som går i skola, har ni fått sommarlov?

Inte jag. Nästa vecka, fredagen. Tjoho... Eller inte. Eller alltså missförstå mig inte nu. Det är jättehärligt att få sluta skolan, men det är lite sent bara. Men samtidigt så innebär detta sommarlov att man skiljs från klassen man gått med ett bra tag. Över fem år. Så lite sorgsen känner man ju sig. Vad ska du bli när du blir stor? Frågan man fick som liten känns väl lite mer aktuell nu. Haha.

Tipsa mig.

Tjohosan!




Tipsa mig gärna om hur man gör för att få tid till att blogga. ;)

Studenten


Grattis Alla Studenter



Övesätt namnet på staden

Moth-Maid - Malmö
Bare-look-brook - Barsebäck
Country-Crown - Landskrona
Here-sneeze-duck - Härnösand
East-Sound - Östersund
Knowland - Vetlanda
Trosa - Panties ;)
Listen - Höör
Limhamn - Glue Harbour
Örnsköldsvik - Eagle Shield Bay
Trelleborg - Three smiling något...
Det finns många roliga översättningar av städers namn i Sverige till engelska.

Kom gärna med förslag.


Skellefteå - SHE LEFT YOU x)

The Twilight Saga, New Moon


RSS 2.0